Responsabilitate sociala

RESPONSABILITATE SOCIALA

SEMA | EXPRESS • SPEDITION

swimathon 2018

 

Peste 240.000 de lei au fost adunaţi cu ocazia Swimathon Oradea 2018

25.04.2018

Nu mai puţin de 390 de înotători au fost prezenţi la ediţia din acest an a Swimathon Oradea, găzduită de Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”. În cadrul evenimentului au fost adunaţi peste 240.000 de lei din donaţii.

Afla mai multe aici

swimathon 2018 sema express sponsor casa expeditii transport marfa

 

Swimathon Oradea - 23 de cauze locale aşteaptă la start - Sport şi caritate, pentru comunitate

21.03.2018

A mai rămas o lună până la cel mai mare eveniment sportiv filantropic din comunitatea bihoreană - Swimathon Oradea, pe care Fundația Comunitară Oradea îl organizează în data de 21 aprilie 2018, de la ora 10.00, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”.

Afla mai multe aici

Proiect de art terapie la liceul din Suplac Zile colorate sema express sponsor casa expeditii transport marfa

Proiect de art-terapie la liceul din Suplac - Zile colorate

15.03.2018

Ce poate fi mai frumos ca fericirea de pe chipul unui copil? Înțelegând că fericirea unui copil de acum se poate proiecta și în viitorul lui de adult, ar trebui să ne folosim de această cheie și să-i ajutăm să evolueze cât mai armonios, să le cultivam dragostea pentru frumos și simțul artistic, să râdem, să cântam cu ei, să dansăm, să facem glume, să chicotim cu ei, să le transmitem o energie pozitivă și armonioasă.

Cea mai sigură cale spre inima unui copil este să petreci timp cu el.
Afla mai multe aici

swimathon 2018 sema express sponsor casa expeditii transport marfa

Swimathon Oradea

22.02.2018

Vrei să organizezi un concert de jazz? Vrei un spațiu creativ, în care să picteze toți artiștii neînțeleși? Vrei să faci graffiti 3D în parcare? Sau să văruiești scara blocului și să plantezi panseluțe de-a lungul străzii? Vrei să pui pe roate o comunitate care tresare la o pasiune pe care nimeni nu știe că o împărtășește cu un sfert din oraș, fiindcă nu aveți unde să o exersați împreună?

Vă mulțumim tuturor pentru că vă pasă de comunitatea noastră!
Afla mai multe aici

Bursa Talentelor sema express sponsor casa expeditii transport marfa

Bursa Talentelor

12.02.2018

Generozitatea donatorilor face posibilă realizarea celor 8 proiecte câștigătoare la Bursa Talentelor de anul acesta.

Vă mulțumim tuturor pentru că vă pasă de comunitatea noastră!
Afla mai multe aici

Fondul Stiintescu Oradea sema express sponsor casa expeditii transport marfa

13 proiecte comunitare finantate cu 112.000 lei, implementate la prima editie a Fondului Stiintescu Oradea

01.07.2017

Prin implementarea Fondului Științescu, Fundația Comunitară Oradea a dorit să aducă în același loc comunitatea oamenilor pasionați de educația STEM (științe, tehnologie, inginerie, matematică), oferind finanțări de peste 112.000 lei, destinați sprijinirii a 13 proiecte educaționale care au propus o abordare multi-disciplinară și aplicată a științelor pentru tinerii cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani.
Afla mai multe aici

swimathon-partener-sema-express

Swimathon Oradea

04.04.2017

SEMA Express este una dintre companiile locale care se implică în mod constant în comunitatea noastră. Și în acest an va participa la Swimathon și va susține Fondul de Burse astfel că, 2 copii nevoiași vor fi sprijiniți pe tot parcursul anului școlar viitor cu rechizite, îmbrăcăminte și încălțăminte.
Mulțumim!
Afla mai multe aici

IT pentru copii SEMA EXPRESS

IT pentru copii

04.04.2017

15 copii cu vârste între 11 și 15 ani vor participa la ateliere de lucru unde vor fi predate de către 3 mentori CoderDojo Oradea Cantemir cursuri gratuite de informatică și programare: Web(html, js, css, php), C++, Arduino, Raspberry Pi, Linux, Python. Copii vor învăța să programeze un microcomputer, să măsoare temperatura, umiditatea, încărcătura de gaze, lumina și distanțe prin intermediul diferiților senzori atasați.
Afla mai multe aici

Coder Dojo Oradea Sema Express Oradea

Coder Dojo Oradea

03.04.2017

Proiectul constă în întâlniri săptămânale de inițiere și învățare programare pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani, utilizând tehnologiile și limbajele SCRATCH, HTML, CSS, JAVASCRIPT, PHP PYTHON, C#. În cadrul clubului de programare copiii sunt îndrumați pas cu pas pentru setările inițiale, primele noțiuni de programare și algoritmi, pentru ca mai apoi să lucreze, învățând prin încercare și exercițiu, la proiecte pe teme individuale sau de echipă.
Afla mai multe aici