Despre

DESPRE

SEMA | EXPRESS • SPEDITION

SEMA | EXPRESS • SPEDITION

SEMA EXPRESS - furnizor de servicii, organizeaza transport rutier international de marfa pe intreg teritoriul Europei atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar. Va punem la dispozitie mijloacele de transport potrivite marfii dumneavoastra exact la locul de incarcare indicat, in Romania sau oriunde in Europa

Stam la dispozitia dumneavoastra ca partener competent in domeniul transporturilor si expeditiilor rutiere de marfuri. Va oferim servicii in domeniul transporturilor nationale si internationale in regim de grupaj (LTL Less than Truck Load) sau in regim exclusiv - complet (FTL - Full Truck Load), servicii express si curier, transporturi frigorifice, transporturi speciale de marfuri periculoase - ADR si agabaritice..

Servicii Transport Marfa Casa Expeditii Oradea Sema Express
Servicii Transport Marfa Casa Expeditii Transport Oradea Sema Express

SERVICII TRANSPORT

Atat cu flota noastra proprie de vehicule cat si cu o retea bine organizata de transportatori contractati, oferim servicii de transport (import / export) pe teritoriul Europei.

Asiguram servicii eficiente si de încredere, monitorizare constanta utilizand cele mai avansate tehnologii pe toate vehiculele. Soferii și personalul care se ocupa de organizare au o inalta calificare si asigura livrarea transporturilor dumneavoastra la timp si in siguranta.

Pentru o consultanta preliminara fara nicio obligatie ne puteti contacta prin e-mail: office@semaexpress.ro sau telefonic: +40 744 644 446